Another frea-King border collie…

Jag vet att jag har sagt det förut, men nu är det på riktigt. Matte har blivit komplett galen. På riktigt. Jag trodde att hon lärde sig något när hon insåg att hon inte hann med Tweet…

Men det var tydligen att hoppas på för mycket. Nu säger matte att Ninja har blivit så stor och duktig och inte alls kräver så mycket träningstid längre. Han behöver bara en enda pinne till innan han är helt och hållet i klass 3. Jag förstår inte riktigt vad som har förändrats egentligen; stor har ju Ninja alltid varit. Och onödig. Duktig vet jag inte om jag skulle kalla honom heller. Alla vet ju att det inte är speciellt hård konkurrens i large.

Matte tycker i alla fall att det är dags att skaffa en ny valp. Herregud. Jag vill inte bo kvar i det här dårhuset längre. Finns det inte någon som kan ge mig det lugna hem jag förtjänar? Eller ska jag verkligen behöva stå ut med det här monstret på min ålders höst??

King1 King 2 King 3

This entry was posted in Dagbok. Bookmark the permalink.

4 Responses to Another frea-King border collie…

  1. idaeklof says:

    En till? Stackare, fast jag tycker den är söt ;)

  2. Anna says:

    Herregud så söt och ja Udo du får stå ut ;-)

  3. Anonymous says:

    Du får bo hos farbror Rolf, han är oxå gammal precis som du. Å sova å äta mat gillar han oxå, fast du får öva honom på att gå promenader.

Leave a Reply